L'excel·lència perduda

dilluns, 7 de gener del 2013

Un altre cop els funcionaris !

Segons els mitjans de comunicació, el Govern de la Generalitat s'està plantejant de cara a les noves retallades per aquest any, rebaixar novament el sou dels funcionaris i acomiadar interins. És que no tenen altre col·lectiu per ofegar? sempre contra els funcionaris? no s'han adonat que hi ha els funcionaris eventuals, de confiança i de lliure designació

Aquesta mena de funcionaris són els que varen inventar la classe política per col·locar a dit personal de la seva confiança, perquè ells no confien en el funcionariat, quina incongruència!! Mai s'ha dit ni comentat el nombre d'aquests que hi ha dins les diferents administracions, però ens faríem creus. Els designen a dit, amb sous sense control, i la seva ocupació és indeterminada o d'ajut al polític de torn, és a dir l'administració segueix funcionant, mai millor dit, amb els funcionaris de carrera, els de confiança no son necessaris. 

Si s'eliminés aquest tipus del "mal anomenat" funcionariat, tinc per segur que no faria cap falta tornar a reduir els sous dels funcionaris i fins i tot acomiadar interins que estan desenvolupant places previstes i que un dia o altre hauran d'ésser en propietat si definitivament són necessaris.

Val a dir que amb aquesta acció no s'incrementarà l'atur, ja que majoritàriament aquest tipus de personal sol tenir altres activitats públiques o privades, i per tant el que es produiria és que veurien disminuïts els seus ingresos. No és millor això que reduir encara més els sous dels funcionaris i acomiadar interins?

Per tant, classe política, feu el favor de posar-vos les piles i emprendre la verdadera reforma de l'administració pública d'una vegada per totes, escoltant la ciutadania i no tenint en compte solament les pressions polítiques dels partits. Les vaques grasses s'han acabat, i la riquesa (poca) s'ha de repartir !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada